Roadbook Pyreneeën: feedback van een klant

Een enthousiaste klant Van Enrico de Jong ontving ik deze mail na afloop van hun tocht door de Pyreneeën aan de hand van het roadbook Andorra naar Vielha. Dag Mark, Onze trip door de Pyreneeën zit erop. Een prachtige route. Elke track vonden we zonder uitzondering bijzonder mooi. Ook de uitstapjes waren de moeite waard. […]

Videoimpressie van de tocht door Centraal Frankrijk

Prachtige individuele tocht Voor lekker dicht bij huis, want startpunt makkelijk te bereiken in een dag, hebben we een mooie tocht ontwikkeld die je door centraal Frankrijk leidt. Rijd ‘m aan de hand van ons Roadbook for Discovery in je eentje of met vrienden. Geniet van de rust, het prachtige landschap, fijne hotels of campings […]

Videoimpressie van de tocht van Andorra naar Vielha

Dit is een videoimpressie gemaakt door Remco Pakker, een van de mede-reizigers, van de groepsreis van juli 2018. De video is ook representatief voor de tocht die in het e-roadbook staat, ook al zijn de routes niet precies hetzelfde. Veel plezier met het filmpje!

Covid-19 protocol

Onze reizen zijn op zichzelf al veilig. Gezien de omstandigheden waarin het nieuwe coronavirus dat covid-19 veroorzaakt goed gedijt of juist niet, zijn onze reizen al relatief veilig: We reizen in kleine groepen van meestal niet meer dan 10 personen. Je zit in je eigen auto, meestal met slechts één andere persoon, iemand die je […]

Winter Tour Galicia

We offer a wonderful tour through Galicia in North-West Spain. The video below gives a good impression of the kinds of tracks that we drive:

Gedachten bij de nieuwe Defender

Er is al zoveel over de nieuwe Landrover Defender geschreven, zonder dat iemand er een meter in heeft gereden, dat mijn gedachten er nog wel bij kunnen – zonder dat ik er een meter in heb gereden. Op 27 september, vond een door Landrover Benelux georganiseerde preview plaats in de enorme en fraaie bedrijfshal van […]

Impressie van de Pyreneeën

Als je ook zo’n reis wilt maken, klik dan op deze link: van Andorra naar Vielha. Dit is een fotoimpressie van onze tocht van Andorra naar Vielha in juli 2018. Geniet ervan.

Portugal en Galicië: rust, natuur, cultuur

Portugal en Galicië Slechts weinig mensen kennen Galicië in Noord-West Spanje en het deel van Portugal dat daaronder ligt. Dat betekent dat je volop en in alle rust kunt genieten van het prachtige landschap, de interessante cultuur en de hartverwarmende gastvrijheid. Klik op de onderstaande foto voor een impressie in beelden:

Pyreneeën, Baskenland, Navarra: bijzondere gebieden

Fotoalbum bijzonder Spanje Van onze tochten door de Pyreneeën, Baskenland en Navarra hebben we een fotoalbum gemaakt met een selectie van mooie plaatjes. Klik op de foto hieronder om het te bekijken:

Indrukken van Marokko

Beelden geven de meeste voorpret We hebben een fotoalbum gemaakt van onze reizen door Marokko. Klik op de foto om het te bekijken: