Over Mark Janssen en 4×4 Discovery Travel

Ik heb auto’s en reizen altijd leuk gevonden. Misschien omdat mijn vader me al vroeg achter het stuur zette en we, maar dan met hem achter het stuur, op vakantie naar Italië en Frankrijk gingen. Ik vond het een heel avontuur.

Na allerlei omzwervingen door het leven en de wereld, besloot ik in 2012 dat ik “iets met reizen” wilde gaan doen, alleen had ik nog geen idee van wat “iets” zou zijn. Ik had al een Land Rover, ging eens greenlanen in Engeland en toen wist ik het: off-road reizen, dat is geweldig.

Vanaf 2013 organiseer ik meerdaagse, begeleide tochten voor 4×4 auto’s. Mijn grootste voldoening haal ik uit het plezier dat mijn klanten hebben op een door mij ontworpen reis. De reizen die ik bedenk zijn nooit twee keer precies hetzelfde: er zit altijd iets nieuws in. Onderweg doen we regelmatig een experiment: we gaan een pad in dat er leuk uitziet, dat volgens de kaart niet zomaar ergens ophoudt, en dat ik zelf nog niet ken. Dit levert vaak de mooiste ervaringen op.

Daar gaat het wat mij betreft om met 4×4 Discovery Travel: je ervaringen, iets ontdekken, genieten van waar je bent, het gevoel van vrijheid.

Hartelijke groet,
Mark Janssen

Ons adres

4×4 Discovery Travel
Korte Raam 8
2801 WE  Gouda

Mail: info@4x4discoverytravel.com

We zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33274695
BTWnummer: NL8047.90.073.B.01

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.