Partners:
Landrover Adventure en 4×4 Discovery Travel

Landrover maakt hem niet meer. Maar bij Landrover Adventure kun je hem huren: de Defender, de enige werkelijk iconische auto. De Defender is stoer en aaibaar tegelijk. Het is dé auto waaraan iedereen denkt bij rijden over moeilijk begaanbare paden, over bergen, door de woestijn of het oerwoud. Het is dé auto voor het maken van de reizen die 4×4 Discovery Travel aanbiedt.

Landrover Defender

Wij zijn gelukkig dat we samenwerken met Landrover Adventure. Als je met ons een avontuur wilt beleven en je hebt zelf geen 4×4, dan regelen we graag een geschikte Defender voor je bij Landrover Adventure. Ze hebben ze in alle smaken: de kleine 90, goed voor twee personen; de fraaie 110, zowel in 2-persoons als 5-persoons uitvoering.

De auto’s worden prima onderhouden door zusterbedrijf Berwin, al jarenlang een betrouwbare Landrover specialist. En ze zijn voorzien van alles dat je onderweg nodig hebt voor het maken van thee, koffie en de lunch. Ook een complete kampeeruitrusting, met daktent en al, behoort tot de mogelijkheden.

Daktent

Van half mei tot half juni 2018 gaat 4×4 Discovery Travel een reis door Europa maken met 11 Australiërs. Hiervoor maken we gebruik van vijf Defenders van Landrover Huren. Volg de posts op onze website of onze Facebook pagina voor verslagen van dit prachtige avontuur.